Persbericht 

Fennenoord prijswinnaar bij EnTranCe Award 2023

  • Datum: 23 juni 2023

Fennenoord prijswinnaar bij EnTranCe Award 2023

Baanbrekende oplossingen zijn nodig om de energietransitie de sporen te geven. De EnTranCe Award onderstreept dat durf en innovatie noodzakelijk zijn en wil dat belonen met een prijs voor baanbrekers in de energietransitie. Personen, organisaties en bedrijven uit heel Nederland kunnen de EnTranCe Award winnen.

Wij kunnen u met gepaste trots melden dat Fennenoord tweede is geworden bij deze vakjury-prijs die mede mogelijk wordt gemaakt door grote namen in de wereld van energie en duurzaamheid:

 

De prijsuitreiking was op 22 juni 2023 tijdens het New Energy Forum.

EnTranCe | Centre of Expertise Energy is onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen en New Energy Coalition. De EnTranCe Award bevestigt de EnTranCe innovatiecultuur – een cultuur van ja-doeners, vrijdenkers, buitenbeentjes, ongebaande-paden-gaanders en maatschappelijk gemotiveerden, die zich willen baseren op kennis en feiten om de transitiedoelen te bereiken. Het is een erkenning van het harde werk en doorzettingsvermogen van personen, organisaties en bedrijven, die zich voor de energietransitie inzetten.

Jury

De jury bestaat uit Ruud Koornstra (ondernemer/vernieuwer), Marjan Minnesma (Urgenda), Jörg Gigler (TKI Nieuw Gas), David Smeulders (Hoogleraar TU Eindhoven), Dick Pouwels (voorzitter CvB Hanzehogeschool Groningen), Eelkje Oldenburger (directeur business development Milling Company Europe) en Marcel Koenis (directeur business development EnTranCe).

Neem Contact Op

Albertus van Leusenweg 14
7425 CE Deventer


+31 (0) 570 763 764