Persbericht 

Fennenoord genomineerd voor EnTranCe Award 2023

  • Datum: 14 juni 2023

Fennenoord is genomineerd voor de EnTranCe Award 2023

Baanbrekende oplossingen zijn nodig om de energietransitie de sporen te geven. De EnTranCe Award onderstreept dat durf en innovatie noodzakelijk zijn en wil dat belonen met een prijs voor baanbrekers in de energietransitie. Personen, organisaties en bedrijven uit heel Nederland kunnen de EnTranCe Award winnen.

Fennenoord en haar partners zijn dan ook zeer vereerd met de nominatie voor deze jury-prijs die mede mogelijk wordt gemaakt door grote namen in de wereld van energie en duurzaamheid:

Prijs

De winnaar krijgt een geldbedrag van €25.000,- en een steunpakket afgestemd op de behoeften van de winnaar, ter waarde van nog eens €75.000,-. Het steunpakket wordt op maat gemaakt en kan bestaan uit kennis, toegang tot experimenteerfaciliteiten, educatie, trainingen of netwerkcontacten.

De winnaar wordt op 22 juni 2023 tijdens het New Energy Forum bekend gemaakt.

Jury

De jury bestaat uit Ruud Koornstra (ondernemer/vernieuwer), Marjan Minnesma (Urgenda), Jörg Gigler (TKI Nieuw Gas), David Smeulders (Hoogleraar TU Eindhoven), Dick Pouwels (voorzitter CvB Hanzehogeschool Groningen), Eelkje Oldenburger (directeur business development Milling Company Europe) en Marcel Koenis (directeur business development EnTranCe).

EnTranCe | Centre of Expertise Energy is onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen en New Energy Coalition. De EnTranCe Award bevestigt de EnTranCe innovatiecultuur – een cultuur van ja-doeners, vrijdenkers, buitenbeentjes, ongebaande-paden-gaanders en maatschappelijk gemotiveerden, die zich willen baseren op kennis en feiten om de transitiedoelen te bereiken. Het is een erkenning van het harde werk en doorzettingsvermogen van personen, organisaties en bedrijven, die zich voor de energietransitie inzetten.

Neem Contact Op

Albertus van Leusenweg 14
7425 CE Deventer


+31 (0) 570 763 764