Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het evenement WARMTE VERBINDT. U krijgt informatie en kunt meepraten over de plannen en ontwikkelingen van Fennenoord. Dit bedrijf wil duurzame restwarmte leveren aan de bestaande warmtenetten in Deventer en samen met u mogelijk nog nieuwe warmtenetten daaraan toevoegen.

Wij begonnen daarvoor met een Startbijeenkomst op 22 juli 2021. Inmiddels zijn er ook Vragenuurtjes en Werkgroep-bijeenkomsten gepland. (klik op de link voor aanmelding).

Tijdens de bijeenkomsten en vragenuurtjes worden veel vragen gesteld. Wij verzamelen ze en beantwoorden ze in een ‘Vraag en Antwoord’ document.Betrokkenheid gemeente Deventer

Fennenoord heeft lange tijd goed contact gehad met de gemeente Deventer. In 2021 is er discussie ontstaan over de beoogde vestigingslocatie voor Fennenoord. Dit is inmiddels meerdere keren onderwerp van gesprek geweest bij de gemeenteraad.

De relatie tussen gemeente Deventer en Fennenoord is momenteel stroef te noemen. Meer hierover kunt u vinden op deze pagina.